Santaantje


Klik hier om naar de Santaantje site te gaan!

Santaantje is hét jeugdtoernooi van Santana en al jaren erg populair in de regio! Het is een open toernooi voor kinderen tot en met 14 jaar. Er wordt gespeeld in de categorieën rood, oranje, groen en geel. Santaantje vindt altijd plaats in de eerste week van de zomervakantie. 


Máár naast tennis zijn er genoeg andere leuke dingen te beleven op het park! Elk jaar staat Santaantje in het teken van een thema. Denk bijvoorbeeld aan Santaantje op de boerderij, Santaantje in het circus, Santaantje is jarig, en ga zo maar door. Dit thema is de hele week terug te zien tijdens het toernooi. Zo wordt er elk jaar een hoofdactiviteit georganiseerd, een playbackshow, een clinic, zwemmen en heel veel andere activiteiten (zoals een waterglijbaan!). De kinderen kunnen zich dus de hele week vermaken op het park!

Santaantje heeft een eigen website en een eigen Facebookpagina. Neem snel een kijkje zodat je ziet hoe leuk het elk jaar is! Op de Santaantje site kun je ook de foto's van het afgelopen Santaantje bekijken.

Santaantje website
Santaantje facebook