Jeugd

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze gezellige tennisvereniging HTC Santana! 

HTC Santana is een vereniging waar veel aandacht is voor de jeugd. De vereniging is aangesloten bij Tenniskids. Dit is een concept van de Nederlandse tennisbond voor kinderen op de basisschool die nog geen of weinig ervaring hebben met tennis. Er wordt in verschillende speelsterkten getraind en er worden wedstrijden georganiseerd. U kunt hierover meer lezen op de KNLTB website van Tenniskids (
www.tenniskids.nl).

Naast de mogelijkheid om met vrienden en vriendinnen vrij te tennissen op onze banen, organiseren we verschillende activiteiten. Die geven je volop de kans om wedstrijden te spelen. Zo organiseren we jaarlijks een paas-, oliebollen en junior/senior toernooi. Vinden er clubkampioenschappen plaats en natuurlijk Santaantje in de eerste week van de schoolvakantie vol met (tennis-)activiteiten speciaal voor de jeugd, klik
HIER om naar de site van het Santaantje toernooi te gaan. 

Wil je nog beter leren tennissen dan is het mogelijk om bij ons trainingen te volgen. Het hele jaar worden er buiten trainingen gegeven waarvoor je je kunt opgeven. ’s Winters krijgen de jongste kinderen les in Sporthal de Sluis.

Wil je lid worden? Kijk ook nog even op de pagina van onze tennis trainingen!
Lijkt het je leuk om lid te worden? Kijk dan eerst nog even op de pagina met de uitleg over onze tennistraningen! Klik
HIER om naar die pagina toe te gaan, op die pagina staan ook de contactgegevens van onze trainer Bas van Rijnsoever waarmee je contact kan opnemen om lid te worden!

Voor meer informatie over het lidmaatschap en de contributie, klik
HIER.

En bekijk ook eens het welkomstboekje voor jeugdleden bij Santana. Klik hieronder op het voorbeeld.


Heb je nog vragen, dan kun je veel informatie vinden op onze website of je kunt een e-mail sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen je heel veel (tennis)plezier bij HTC Santana!