Lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze gezellige tennisvereniging HTC Santana!

HTC Santana is een vereniging waar veel aandacht is voor de jeugd. De vereniging is aangesloten bij Tenniskids. Dit is een concept van de Nederlandse tennisbond voor kinderen op de basisschool die nog geen of weinig ervaring hebben met tennis. Er wordt in verschillende speelsterkten getraind en er worden wedstrijden georganiseerd. U kunt hierover meer lezen op de KNLTB website van Tenniskids.

Naast de mogelijkheid om met vrienden en vriendinnen vrij te tennissen op onze banen, organiseren we verschillende activiteiten. Die geven je volop de kans om wedstrijden te spelen. Zo organiseren we jaarlijks een paas-, oliebollen en junior/senior toernooi. Vinden er clubkampioenschappen plaats en natuurlijk Santaantje in de eerste week van de schoolvakantie vol met (tennis-)activiteiten speciaal voor de jeugd.

Wil je nog beter leren tennissen dan is het mogelijk om bij ons trainingen te volgen. Het hele jaar worden er buiten trainingen gegeven waarvoor je je kunt opgeven. ’s Winters krijgen de jongste kinderen les in Sporthal de Sluis.

Meld je kind aan door hieronder op de button te klikken! Laat de vraag over vrijwilligerstaken op 'nee' staan, dit geldt niet voor de jeugd.

Heb je nog vragen, dan kun je veel informatie vinden op deze site of je kunt een e-mail sturen naar de Jeugdcommissie.

Wij wensen je heel veel (tennis)plezier bij HTC Santana