Kantinedienst

KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN VOOR KANTINEDIENST OF OM HET ROOSTER TE BEKIJKEN

Het kantinedienstrooster voor 2019 is online. Dit betekent dat jullie je diensten voor dit tennisjaar kunnen inplannen in de bardienstplanner. Besloten is dat ieder lid (van 18 tot 75 jaar) dit jaar 12 uur kantinedienst gaat draaien.

Tijdens ons open toernooi (23 maart t/m 31 maart) worden de pasjes uitgereikt. Dan wordt ook gecheckt of u uw diensten heeft ingepland en de bij ons bekende gegevens nog correct zijn.
In de bardienstplanner vindt u ook ons kantinedienstreglement. Ga hiervoor en voor het inplannen naar deze site.

BARDIENST TEGEN VERGOEDING

Indien je aan de bardienstverplichting hebt voldaan en je het leuk vind om extra bardiensten tegen een vergoeding van zes euro per uur te draaien, meld je dan aan via het e-mailadres van de kantinedienstcommissie.

Graag bij de aanmelding aangeven welke dagen je vaak beschikbaar bent. Er is nog niet bekend voor welke dagen je ingezet kan worden.

Algemeen

Ieder lid dat op 31 december 2018 18 jaar of ouder is, is verplicht om 12 uur aan kantinediensten te draaien. Dit zorgt ervoor dat de consumptieprijzen laag gehouden kunnen worden en de vereniging toch voldoende inkomsten genereert uit de kantineomzet. De verplichte kantinediensten kunnen het hele jaar door gedraaid worden op de aangegeven data in het kantinerooster. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens open toernooien, clubkampioenschappen, competitiedagen en/of andere evenementen.

Elk jaar rond december/januari kun je je opgeven voor de kantinedienst van het aankomende jaar. Je krijgt hier een uitnodiging voor via de mail en het komt op de website te staan.

Als de contributie betaald is en de kantinediensten zijn opgegeven kun je jouw KNLTB ledenpas ophalen tijdens het eerste open toernooi in maart/april. Geef je dus op tijd op voor je kantinedienst, anders loop je de kans dat jouw pasje niet in de kantine ligt tijdens het eerste open toernooi.

Het kantinedienst rooster vind je hier, kijk dus in dit rooster wanneer je dienst hebt! Ongeveer één week voor je dienst ontvang je een herinneringsmail.

IVA certificaat
Als vereniging moeten wij aan steeds meer wettelijke eisen gaan voldoen. Daar is het verantwoord alcohol schenken er één van.

Elk lid dat bardienst draait moet officieel een certificaat behalen om bardienst te mogen draaien. Dit certificaat dient vanaf 19 jaar behaald te worden. 

Het is een online toets met 20 vragen en bij 16 goed ben je geslaagd. Bij een goed resultaat ontvang je via de mail je certificaat en wordt er ook een mail naar het bestuur van de kantinecommissie gestuurd. De kantinecommissie zal er voor zorgen dat je certificaat in een map komt die achter de bar ligt. Mochten we controle krijgen, dan kunnen we deze certificaten tonen. Dit voorkomt een mogelijke waarschuwing, boete of in het slechtste geval inname van onze alcoholvergunning.

Wij willen benadrukken dat een lid die het IVA-certificaat heeft behaald geen andere of grotere verantwoordelijkheid krijgt dan nu.

Via deze link kom je bij de toets. Vul alle persoonlijke gegevens in en bij e-mailadres bar verantwoordelijke vul je in kantinedienst@htcsantana.nl en bij naam barverantwoordelijke vul je in kantinecommissie en vervolgens kun je de toets maken.

Geen kantinedienst
Je kunt er voor kiezen om jouw kantinediensten af te kopen. Dit kost € 75,00 per jaar. Je kunt dit aangeven wanneer je je inschrijft als nieuw lid. Als je al lid bent, kun je dit aangeven wanneer je de uitnodiging ontvangt om je voor het nieuwe jaar op te geven voor kantinediensten. Dit doe je door een e-mail te sturen naar de kantinedienstcommissie. Wil je hiervan gebruik maken, dien je dit wel voor 15 februari geregeld te hebben. 

Als je een vrijwilligerstaak uitvoert bij de vereniging hoef je geen kantinedienst te draaien.