Kantinedienst

Ieder lid dat op 31 december 2019 18 jaar of ouder is, is verplicht om 12 uur aan kantinediensten te draaien. Dit zorgt ervoor dat de consumptieprijzen laag gehouden kunnen worden en de vereniging toch voldoende inkomsten genereert uit de kantineomzet. De verplichte kantinediensten kunnen het hele jaar door gedraaid worden op de aangegeven data in het kantinerooster. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens open toernooien, clubkampioenschappen, competitiedagen en/of andere evenementen.

Opgave
Elk jaar rond december/januari kun je je opgeven voor de kantinedienst van het aankomende jaar. Je krijgt hier een uitnodiging voor via de mail en het komt op de website te staan.

Het kantinedienst rooster vind je hier, kijk dus in dit rooster wanneer je dienst hebt! Ongeveer één week voor je dienst ontvang je een herinneringsmail.

Sleutel
Ben jij de eerste van de dag die start met de kantinedienst, dus open jij de kantine? Haal dan de sleutel op bij Fam. Hilgers, Lobeliastraat 78. Op dit adres kan de sleutel ook weer ingeleverd worden aan het eind van de dag.

KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN VOOR KANTINEDIENST OF OM HET ROOSTER TE BEKIJKEN

Het kantinedienstrooster voor 2020 is online. Dit betekent dat jullie je diensten voor dit tennisjaar kunnen inplannen in de bardienstplanner. Besloten is dat ieder lid (van 18 tot 75 jaar) dit jaar 12 uur kantinedienst gaat draaien.

In de bardienstplanner vind je ook ons kantinedienstreglement. Ga hiervoor en voor het inplannen naar deze site.