WINTERKOST TOERNOOI
Heb jij zin om gezellig en sportief het jaar met elkaar af te sluiten? Doe dan mee met het Winterkost toernooi! 

VOORJAARSCOMPETITIE 2019


De winter nog in aantocht …. maar toch al nadenken over het voorjaar!

Je kunt je vanaf heden weer met je team inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2019 (tennis)! Onderaan dit bericht staat het opgaveformulier, geef je op vóór 20 december 2018 om mee te kunnen doen. (Binnenkort ook via de website meer informatie over de voorjaarscompetitie padel).

Verandering aanbod speelvormen:
Er is nogal wat veranderd ten opzichte van vorig jaar: de KNLTB heeft verschillende competitiesoorten samengevoegd. Deze samenvoeging zorgt voor minder niveauverschillen binnen de poules, kortere reisafstanden en meer variatie in tegenstanders. Kortom: nog leuker dus om mee te doen! Lees meer over deze veranderingen vanuit de KNLTB in DEZE bijlage. 

Op onderstaande afbeelding kun je zien welke competitievormen er zijn voor de voorjaarscompetitie van 2019. Wanneer je op de afbeelding klikt dan kun je een grotere versie openen, die beter leesbaar is.


Overzicht speeldata 2019:
Hieronder staan alle speeldata van de voorjaarscompetitie 2019:Heb je geen team, maar wil je wel meedoen?
Heb je geen team, maar zou je wel graag mee willen doen met de competitie? Geef dan je naam, de gewenste dag en je niveau door! We plaatsen je op een invallers lijst en wie weet kun je invallen of aansluiten bij een team. 


OPGAVEFORMULIER
Klik HIER voor het opgave formulier en meer informatie over de kosten. Geef je op vóór 20 december 2018!


Een sportieve groet, 
Sylvia 
Vereniging Competitie Leider HTC Santana

COMMISSIELID 2018Mogen we zomaar een foto van onszelf op de site plaatsen.. Want wij zijn gister op de commissieavond uitgeroepen tot commissielid van 2018! Heel gaaf!! Voor degene die het niet weten, wij zijn met z’n 2en de commissie communicatie (webmasters) en verzorgen o.a. de website en social media en denken mee over de promotie van Santana. Wij vinden het heel leuk en motiverend dat we deze titel mogen dragen en hopen nog veel mooie dingen te mogen maken/schrijven/plaatsen! Laura & Nina

KALENDER JEUGDTRAINING WINTERZie hierboven de kalender voor de jeugdtraining winter 2018/2019.

De trainers kunnen hier door omstandigheden van afwijken, de kinderen worden dan wel tijdig geïnformeerd.


Klik op de afbeelding voor een groter formaat.