Nieuws

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018


De toernooicommissie wil de clubkampioenschappen weer op de kaart zetten! De afgelopen jaren zien we de inschrijving steeds meer terug lopen. Een enthousiaste groep heeft de handschoen opgepakt om de clubkampioenschappen weer nieuw leven in te blazen.

Blokkeer daarom de week van 16 t/m 24 juni in je agenda, zodat je deze gezellige en sportieve week niet kunt missen. Het toernooi wordt samen met de jeugd georganiseerd.

De week zal niet alleen in het teken staan van tennis, maar we zullen ook diverse neven activiteiten organiseren!

Laat deze enthousiaste mensen niet in de kou staan. Help ons en schrijf je in om er samen een succes van te maken.

Groeten van de toernooicommissie

Schrijf je snel in via www.toernooi.nl


 

ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT!


Gezocht: Een enthousiast lid dat tegen een vrijwilligersvergoeding op afroep extra kantinediensten wil draaien.

Doordat we een groot aantal toernooien en andere activiteiten hebben, het ledental iets terug loopt en er al meer leden hun kantinedienst afkopen, komen er soms gaten in het kantinerooster.

Mochten we omhoog zitten, dan willen we graag kunnen putten uit een aantal leden dat bereid is die gaten te vullen.

Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan ons, klik
HIER voor het e-mail adres.

Groeten

De kantinecommissie

RABOBANK CLUBKAS ACTIE - STEUN SANTAANTJE!HTC Santana doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank West-Friesland bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem.

Wij vragen om jullie stem! Het geld dat wij mogelijk mogen ontvangen uit deze actie, komt terecht bij Santaantje. Het populaire jeugdtoernooi dat al 40 jaar bestaat. Wij hopen dit natuurlijk nog vele jaren voort te zetten! 

Tijdens de stemperiode (8 mei 2018 t/m 28 mei 2018) brengen leden van de Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elke stem is geld waard. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie. In overleg met de ledenraad komt deze campagne in plaats van de Rabo Fietssponsortocht.

Maar.. dan dien je eerst lid te zijn van de Rabobank. Iedereen met een bankrekening bij de Rabobank kan gratis lid worden. Hoe? Ga naar www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden en meld je gratis aan. Doe dit wel vóór 11 april om straks te kunnen stemmen.

OPEN PADELDAG NOORD-HOLLANDUNIEKE OPEN PADELDAG BIJ ALLE VERENIGINGEN IN NOORD HOLLAND

Op zaterdag 28 april a.s. vindt er een uniek evenement plaats. Op deze dag houden alle padel en tennisverenigingen in Noord-Holland met een padelbaan, een open Padeldag. Iedereen kan op deze dag actief kennismaken met Padel. Padel is een combinatie van Tennis, Squash en Beachbal en is met name in Spanje mega populair. Daar is het sport nummer twee na voetbal. Het laatste jaar maakt Padel ook in Europa en zeker in Nederland een grote vlucht. In Nederland zijn er inmiddels al zo’n honderd banen waarop je deze steeds populairder wordende sport kunt beoefenen. Ook Noord-Holland telt inmiddels 11 plekken waar je padel kunt spelen. Al deze locaties zijn op 28 april open voor een actieve kennismaking.

De open padeldag begint op alle verenigingen om 13.00 uur en vanaf dat moment KAN IEDEREEN gratis actief kennismaken met padel. Er zijn trainers en ervaren spelers aanwezig om iedereen kennis te laten maken met alle facetten van het spel. Onder alle deelnemers wordt per locatie een padelclinic voor 4 personen verloot.

Dit kan ook bij ons en wij doen dan ook mee aan de open padeldag. Bezoek HTC Santana dan ook op 28 april a.s.
Ook te vinden op Facebook.

De overige deelnemende verenigingen zijn:

Alkmaar - TC Daalmeer
Amsterdam - Padeldam
Overveen - Padel Bloemendaal
Hoorn - TV Hoorn
Haarlem/Vijfhuizen - TC Nieuwe Brug
Purmerend - TV Elckerlyc
Purmerend - TV Neckslag
Volendam - TV Dijkzicht

Meer info over de open dag vindt je op www.padelinnoordholland.nl