RABOBANK CLUBKAS ACTIE - STEUN SANTAANTJE!

RABOBANK CLUBKAS ACTIE - STEUN SANTAANTJE!HTC Santana doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank West-Friesland bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem.

Wij vragen om jullie stem! Het geld dat wij mogelijk mogen ontvangen uit deze actie, komt terecht bij Santaantje. Het populaire jeugdtoernooi dat al 40 jaar bestaat. Wij hopen dit natuurlijk nog vele jaren voort te zetten! 

Tijdens de stemperiode (8 mei 2018 t/m 28 mei 2018) brengen leden van de Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elke stem is geld waard. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie. In overleg met de ledenraad komt deze campagne in plaats van de Rabo Fietssponsortocht.

Maar.. dan dien je eerst lid te zijn van de Rabobank. Iedereen met een bankrekening bij de Rabobank kan gratis lid worden. Hoe? Ga naar www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden en meld je gratis aan. Doe dit wel vóór 11 april om straks te kunnen stemmen.