CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018


De clubkampioenschappen dubbel en mix 2018 zijn alweer achter de rug! Het was een gezellige week met veel mooie en sportieve wedstrijden. Op woensdagavond een primeur bij HTC Santana met de eerste Racketlonavond en de snelheidsservice meter, op vrijdag een bierproeverij en de finale zondag stond bomvol activiteiten met heel veel tenniswedstrijden, er stond een heerlijke BBQ op het terras en vanaf 12 uur was er spectakel op het cc met een leuke demonstratie wedstrijd en om 14 uur gevolgd door een padel demonstratie. Kortom er was genoeg te beleven deze week en daarvan zijn heel veel leuke foto's gemaakt! Wellicht dat jullie ze al voorbij hebben zien komen op onze Facebook pagina? Maar voor onze leden die geen Facebook hebben, hierbij de link zodat jullie ook nog even kunnen nagenieten:

Klik HIER voor de foto's van de Racketlonavond woensdag 20 juni.

Klik HIER voor foto's van zaterdag 23 juni.

Klik HIER om de foto's van de finale zondag te bekijken.

Klik HIER voor de foto's van de prijsuitreiking.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OUDE BERICHT:




De clubkampioenschappen 2018 zijn begonnen! Kijk hier voor het wedstrijdschema: www.toernooi.nl

Maak kennis met de enthousiaste toernooicommissie van dit jaar: Astrid, Moniek, Diana, Monique, Kees, Laura, Marco, Roy, Tom, Conny en René doen hun uiterste best om van de clubkampioenschappen weer een succes te maken! De afgelopen jaren zien we de inschrijving steeds meer terug lopen. Deze enthousiaste groep heeft de handschoen opgepakt om de clubkampioenschappen weer nieuw leven in te blazen.

De week zal niet alleen in het teken staan van tennis, maar we zullen ook diverse neven activiteiten organiseren!



Primeur bij HTC Santana! Tijdens de clubkampioenschappen op woensdagavond 20 juni: de challenge avond!

Deze avond worden er geen wedstrijden voor de clubkampioenschappen gespeeld, maar deze avond zal in het teken staan van racketlon. Iedereen kan zich tijdens het toernooi t/m dinsdag 19 juni opgeven voor deze avond.

RACKETLON (Tennis, Padel en Softbaltennis)

Alle drie de sporten worden gespeeld in een dubbelspel. Tennis en Padel spreken voor zich. Softbaltennis wordt op de minibaantjes gespeeld met een zachte bal. Je geeft je als dubbel op om deze drie sporten deze avond te spelen.

Tevens staat er deze avond een service snelheidsmeter om je service te meten.



Op vrijdag avond 22 juni een bierproeverij!



En er is voor de liefhebbers op de finale zondag 24 juni tussen de laatste wedstrijden en de prijsuitreiking een rondo (rond-om-baan op het centrecourt) & staat er de zondag middag tijdens de finales een BBQ op het terras!


Je ontvang bij de aanmelding voor de eerste wedstrijd een gratis lot! Tijdens het finale weekend kun je zien of je hebt gewonnen en je prijs ophalen in de kantine!

Verder staat er een bibberspiraal in de kantine! Wie beschikt er over stalen zenuwen en een vaste hand en kan zonder te bibberen de snelste tijd neer zetten? Die mag zich de bibber-kampioen van 2018 noemen!

Laat deze enthousiaste mensen niet in de kou staan. Help ons en schrijf je in om er samen een succes van te maken.

Groeten van de toernooicommissie