Aanpassingen in lidmaatschappen

Het bestuur heeft besloten om het aantal verschillende lidmaatschappen te verminderen en het aanbod zo overzichtelijker te maken. Zo wordt er nu geen onderscheid meer gemaakt tussen “padel of tennis” en “padel en tennis”. Vanaf 2021 betaalt iedereen binnen dezelfde leeftijdscategorie de contributie voor “padel of tennis” en mag iedereen zowel padellen en tennissen. Dit is het combi-abonnement. Daarbij is de contributie niet verhoogd in 2021, zoals het bestuur in de eerste verenigingsupdate over Covid-19 heeft aangegeven.  

Naast de reguliere lidmaatschappen hebben we ook een zomerabonnement. Met dit abonnement word je geen KNLTB-lid, maar kun je wel in de maanden juni tot en met september onbeperkt gebruik maken van de padel- en tennisbanen. Je hoeft met dit abonnement ook geen vrijwilligerstaken uit te voeren.

Tijdens of vlak voor ons eerste open voorjaarstoernooi, het Streekgoed open, kun je lid worden met het kennismakingsabonnement. Voor de exacte details hou je deze website in de gaten!

Related posts