Clubkampioenschappen tennis 2019!

Klik hier voor het programma en de uitslagen van de clubkampioenschappen 2019! 

De clubkampioenschappen worden gespeeld vanaf maandag 10 juni t/m zondag 16 juni 2019. Tijdens deze week worden alle onderdelen gespeeld: enkel, dubbel en mix voor zowel de senioren als de jeugd.

Clubkampioenschappen jeugd voor oranje en rood 2019

Van maandag 10 juni t/m zondag 16 juni 2019 worden de clubkampioenschappen gespeeld. In deze week organiseren we voor de categorieën Rood en Oranje een ‘event’ op zondag(ochtend) 16 juni.  

Voor de kinderen van de Rode (minibanen) en Oranje (driekwartbanen) groep worden de wedstrijden gespeeld volgens de regels van de Worldtour. Voor informatie kun je kijken op www.tenniskids.nl.

Je wordt ingedeeld op speelsterkte dus het is voor iedereen leuk om mee te doen. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we in een poule of met een afvalschema.

Clubkampioenschappen Jeugd 2019 voor groen en geel

Van maandag 10 juni t/m zondag 16 juni 2019 worden de clubkampioenschappen gespeeld. 

Voor de Groene groep wordt gespeeld volgens de regels van de Worldtour. 

Voor de gele groep wordt er gespeeld in de volgende categorieën:
–     jongens dubbel
–     meisjes dubbel
–     jongens enkel
–     meisjes enkel
–     mix dubbel

Je wordt ingedeeld op speelsterkte dus het is voor iedereen leuk om mee te doen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen spelen we in een poule of met een afvalschema. De wedstrijden worden zoveel mogelijk in het weekend gepland en op de andere dagen vroeg in de avond.

Ben je geboren voor 2005. Dan mag je er voor kiezen mee te doen met de clubkampioenschappen voor volwassenen. Maar dan wel in een categorie hoger dan op je pas staat!

 

De jeugdcommissie.

jeugdcommissie@htcsantana.nl

Related posts