De grote club actie

18 september 2021


HTC Santana gaat loten verkopen met de Grote Clubactie  

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor voor het verlagen van kosten bij toernooien, competitie en het werven van nieuwe jeugdleden. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Klik hier om loten te kopen en de club te steunen!

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.  

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. 

Superloten: 50x meer kans op mooie prijzen

Het is ook mogelijk om een Superlot te kopen, met bijvoorbeeld een bedrijf of een groep kennissen. Deze loten staan gelijk aan 50 reguliere loten en hiermee maak je dus 50x meer kans op mooie prijzen!

Klik hier om een Superlot te kopen!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel