AFGELAST – (Interne) Winteravond Competitie (WAC)

Helaas kunnen we niet starten met de ladder competitie, vanwege Corona.

Santana gaat weer van start met de Winteravond Competitie (WAC). Vanaf vrijdag 16 oktober begint de competitie voor zowel tennis als padel. Inschrijven doe je op www.toernooi.nl, je kunt hier je verhinderingen opgeven voor het uitzonderlijke geval dat je iets anders te doen hebt op vrijdagavond 😉

  • CategorieĂ«n in tennis en padel: Dames Dubbel, Heren Dubbel en Gemengd Dubbel.
  • Poules met zoveel mogelijk vergelijkbare speelsterktes

Er zijn 10 speelavonden tot de kerst, afhankelijk van de poulegrootte speel je 3-6 keer per onderdeel, doe je mee in meer onderdelen dan speel je uiteraard meer. Als je veel verhinderingen opgeeft kan het voorkomen dat je 2 keer op een avond speelt.

Team
Je kan ook inschrijven met een team van 3 personen zodat er wat gerouleerd kan worden. Ook is het toegestaan om met iemand te spelen die geen lid is van Santana, zolang er maar 1 speler lid is van Santana.

Je wilt wel graag maar je hebt geen maatje? Geen probleem, schrijf je gewoon in en we gaan kijken of we iemand kunnen vinden, uiteraard altijd in overleg.

Je tennist nog maar kort? Des te meer reden om in te schrijven, de WAC is uitermate geschikt voor beginnende spelers! Je doet wat wedstrijdervaring op en je leert andere leden kennen op een gezellige manier.

Wedstrijden
Er wordt strikt op tijd gespeeld en je dient zelf op de tijd te letten. (niet even de game uit spelen als de volgende teams staan te wachten – tijd is tijd)

  • ronde 1: 19:00 – 20:15
  • ronde 2: 20:15 – 21:30
  • ronde 3: 21:30 – 22:45 (dit slot wordt alleen gebruikt indien noodzakelijk)

Het is mogelijk om op een gelijke stand uit te komen. Het kan bijvoorbeeld 3-4 en 6-5 worden waardoor beide teams 2 punten scoren. Na de wedstrijd dien je de uitslag op te schijven op de formulieren in de gang of onder de overkapping.

Aan het eind van de eerste periode, eind december, wordt de balans opgemaakt en indien van toepassing kan je promoveren/degraderen naar een andere poule.

Nog wat laatste puntjes

  • Dit betekent dat er geen racket- en instuifavond meer is op vrijdagavond
  • Helaas is de kantine gesloten vanwege de corona maatregelen, dus is er geen mogelijkheid tot gezellig naborrelen. 
  • En wat kost dit allemaal? Helemaal niets natuurlijk! (je kan dan ook geen auto winnen…)
  • Heb je vragen, laat het ons weten via de mail

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet via toernooi.nl. De inschrijving is verlengd, je kan nog inschrijven t/m 18 oktober!

Met vriendelijke groeten,
WAC Commissie
Kees Hof en Marco Winands

Related posts