Kennismakingsactie jeugd

Altijd al eens willen weten of er in jou een toekomstige Roger Federer of Serena Williams schuilt? Als je bent geboren in  2012, 20132014 of 2015 kan je bij tennisvereniging Santana in Hoogkarspel kennis komen maken met tennis tijdens onze jaarlijkse kennismakingsactie, KMA-Actie.

Kennismakingsactie: € 45, –

Hiervoor krijg je:

  • 16 lessen van 40 minuten van een echte tennisleraar
  • Een eigen tennisracket in bruikleen
  • Onbeperkt tennissen bij Tennisvereniging Santana t/m maart 2020

LESSEN

Lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 14.30 tot 15.10 uur in sporthal de Sluis, Hoogkarspel en beginnen na de Herfstvakantie, 1 november (bij voldoende aanmelding(meer dan 12 kinderen) start er ook een groep op woensdagmiddag 30 oktober 13.00 tot 13.40 uur).

ENTHOUSIAST

Inschrijven kan tot uiterlijk 29 september door een e-mail te sturen naar  jeugdcommissie@htcsantana.nl met de naam, geboortedatum van uw zoon of dochter, adres en uw huis- en mobiele telefoonnummer. Na het sluiten van de inschrijving ontvangt u een uitnodiging voor de informatiemiddag waar we het racket van uw zoon of dochter kunnen aanmeten en de kinderen even onder begeleiding van de tennisleraar mogen tennissen met het nieuwe racket. De informatiemiddag vindt plaats op woensdag 9 oktober 2019 en begint om 16.00 uur in het clubgebouw van tennisvereniging Santana. Het inschrijfgeld kunt u overmaken. U krijgt hiervan een mail van Berlinda Lochtenberg. 

VRAGEN

Neem dan contact met ons op via jeugdcommissie@htcsantana.nl of kijk op de site van HTC Santana onder jeugd kopje trainingen. 

Related posts