Opgave wintercompetitie

Beste tennisliefhebbers,

Zin in een competitie? Schrijf je dan in voor de wintercompetitie!

Voor teams van verenigingen uit de provincie Noord-Holland wordt een gezamenlijke competitie georganiseerd. Er wordt gespeeld in poules van acht teams, waarin een halve competitie wordt gespeeld. De competitie bestaat uit zeven speeldagen (donderdag, zaterdag en zondag), waarbij gespeeld wordt om de 2 à 3 weken. Aan deze competitie doen jaarlijks zo’n 250 teams mee.

De Wintercompetitie Noordwest start in principe begin november en loopt door tot maart 2021. Of de competitie in de winter definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten om competitie te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM.

Mogelijke competitiesoorten
Klik hier voor de verschillende competitievormen en de begintijden per competitievorm.

De competitiedata
Klik hier voor de speeldata.

Verkort spelen

Verkort Spelen geldt voor alle dubbelpartijen, bij zowel senioren- als jeugdcompetities. Dit is dus ook verplicht tijdens de KNLTB-wintercompetitie. Er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak gespeeld als het 1—1 in sets is. Winnaar van de tiebreak – en daarmee ook van de partij – is het dubbel wat het eerst 10 punten behaalt met een verschil van 2 punten. De gemaakte punten dien je in te voeren, bijv.  10-6 of 11-13.

Opgave

Je kunt je team opgeven door het opgavenformulier volledig ingevuld naar mij te mailen/sturen. Deelname bedraagt €50,-. Inschrijven tot uiterlijk 24 september 2020! Kort dag dus…. Mijn excuses.

Bij voldoende inschrijving proberen we de teams gelijktijdig thuis te laten spelen. Als er maar enkele teams thuis spelen wordt er geen kantinedienst gepland.

Ik zie jullie inschrijvingen graag tegemoet.

Een sportieve groet,
Sylvia

Related posts