Padel training winter

Beste padel leden!

Terwijl de zomer hopelijk nog lang niet over is, zijn wij al bezig met de voorbereidingen van het winterseizoen. Zo is het vanaf nu mogelijk om weer in te schrijven voor de padeltrainingen in het winterseizoen.

Vanaf oktober start de nieuwe reeks padeltrainingen op de vrijdagavond. Wil jij alles leren over de technieken en tactieken van padel? Wil jij je verbeteren in het spelen van wedstrijden? Dan verzekeren wij je dat trainingen volgen een toegevoegde waarden heeft op het spelplezier!

In de 17 trainingen behandelen we alle onderdelen van het spel. Naast de algemene lesdoelen werken we tijdens de trainingen aan jouw persoonlijke doelen. Wil je toch een kortere lessenreeks, dan is bijvoorbeeld een 10-lessen reeks voor €125 (o.b.v. 4 spelers) ook mogelijk.

Inschrijven voor de trainingen kan via https://padelkings.nl/santana/ of download de Padel Kings app in de Google play store of de Apple app store. 

Bij de inschrijving kan je de gewenste lesgroep aangeven. Als je al eerder training hebt gehad kan je de inlogcode gebruiken die je per mail hebt gekregen. Vanaf 16 september beginnen we met indelen.

Met sportieve groet,
De Padel Kings

Klik hier voor het lesaanbod voor deze winter

Related posts