Streekgoed Open

2020 is alweer in volle gang. Goeie voornemens heb je misschien alweer laten varen, of niet. Maar dat jij jouw tennistas uit de kast haalt voor het Streekgoed Open 2020 staat buiten kijf!

Schrijf je in!

Het toernooi vindt dit jaar plaats van zaterdag 21 t/m zondag 29 maart bij HTC Santana in Hoogkarspel. We spelen op Matchclay (gravel) en deelname is in vrijwel iedere categorie mogelijk. Ook zorgen wij er als commissie voor dat er weer lekkere hapjes voor je klaar staan na de wedstrijd en maak je elke dag kans op mooie prijzen van onze lokale ondernemers! Zo vlak voor de voorjaarscompetitie is dit toernooi dus dé perfecte voorbereiding.

Verhinderingen kun je aangeven bij je inschrijving. Heb je een fout gemaakt of heb je een verhindering in het finaleweekend? Laat het ons tijdig weten. Wij houden hier graag rekening mee maar kunnen dit soms niet last-minute ‘aan de tafel’ nog in orde maken.

Wacht dus niet langer… Schrijf je in en strijd mee om die felbegeerde Bouchier bonnen! Die je overigens gewoon overhandigd krijgt direct na je finalewedstrijd.

Tot de 21e,

Marije, Ilse, Martine, Kristel, Silvia, Annemiek en Mireille
Toernooicommissie Santana

Related posts