Training

Training

Ben jij er aan toe om je "skills" op het gebied van Padel te verbeteren? Dan is dit je kans! HTC Santana is een samenwerking aangegaan met Padel Kings.

Padel is zo’n gave sport, maar om nét dat beetje beter te worden en nog meer plezier te krijgen in het spel, is het nemen van lessen erg belangrijk. Wij gaan je helpen om je niveau te verhogen en daarmee je spelplezier nog verder te vergroten. We hebben voor elk niveau een passend lesaanbod samengesteld met een doordachte opbouw. Deze methodieken zijn tot stand gekomen in samenwerking met “Spanje”, bakermat van Padel. De Padel Kings hebben een breed netwerk en mede dankzij dit netwerk is deze kennis in huis gehaald om jullie verder op weg te helpen.

Het maakt niet uit of je gevorderd bent of beginner of hoe oud je bent; iedereen kan terecht bij deze padellessen.

Onze trainers hebben de intensieve instructeurs opleiding gevolgd bij de Nederlandse Padelbond en zijn dus ook in bezit van een licentie.

We willen de eerste trainingscyclus eind november 2017 starten en deze voor de voorjaarscompetitie van 2018 afronden. In overleg met het bestuur van Santana bieden we de volgende lesmogelijkheden aan:

• Woensdagavond 19.00 uur - 22.00 uur
• Zaterdagmiddag 14.00 uur - 17.00 uur

Afhankelijk van het aantal deelnemers, het niveau en de voorkeuren, stellen we in overleg met de deelnemers een zo optimaal mogelijke indeling op. Als je niet beschikbaar bent op deze dagdelen en wel wilt deelnemen, laat dit ons dan weten. We kijken dan of er andere mogelijkheden zijn.

Lesaanbod en inschrijfformulier
Voor vragen, of voor het opgeven voor les, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Rosco op 06 242 638 74.

Tot snel op de padelbaan!

Groetjes,
Padel Kings