Training

Samenwerking Padel Kings
Santana is een samenwerking aangegaan met Padel Kings. Padel Kings zijn jonge enthousiaste ondernemers die ondertussen op 6 verenigingen actief zijn met het geven van Padellessen. We hebben er veel vertrouwen in dat Padel Kings een partner is die padel bij Santana vooruit kan helpen.

In deze aankondiging presenteren de Padel Kings zichzelf en hun visie op de ontwikkeling van padel.

Voorstellen: de Padel Kings
Met veel trots en enthousiasme stellen wij ons voor. Padel Kings is opgericht door 4 gedreven mannen die net als jullie een passie hebben voor padel. Het team bestaat uit de volgende personen; Charlie, Kevin, Wesley en Wouter. Maar naast deze 4 zijn ondertussen ook Steven, Giovanni en Tymo aangesloten en actief als padeltrainer.

Eerste aanbod: padeltraining
Onze focus bij Santana ligt in eerste instantie in het verzorgen van lessen. Het maakt daarbij niet uit of je gevorderd bent of beginner of hoe oud je bent; iedereen kan terecht bij de Padel Kings!

Padel is zo’n gave sport, maar om nét dat beetje beter te worden en nog meer plezier te krijgen in het spel, is het nemen van lessen erg belangrijk. Wij gaan je helpen om je niveau te verhogen en daarmee je spelplezier nog verder te vergroten. We hebben voor elk niveau een passend lesaanbod samengesteld met een doordachte opbouw. Deze methodieken zijn tot stand gekomen in samenwerking met Daniël Dios van Padeltrainer.com uit Spanje, bakermat van Padel. De Padel Kings hebben een breed netwerk en mede dankzij dit netwerk is deze kennis in huis gehaald om jullie verder op weg te helpen.

Onze trainers hebben de intensieve instructeurs opleiding gevolgd bij de Nederlandse Padelbond en zijn dus ook in bezit van een officiële licentie.

Informatie of inschrijven

Wil je meer info over de padeltraining, stuur dan een mailtje naar: info@padelkings.nl

Of schrijf je direct in via: https://padelkings.nl/santana/

Onze website is: www.padelkings.nl

Maar we hebben ook een eigen webshop: www.shop.padelkings.nl

We zien jullie graag op de padelbaan.

VAMOS!!!!
Padel Kings