Padeltraining jeugd

Begin oktober starten de nieuwe lessen, er wordt les gegeven op woensdag en op donderdag, er zijn ook opties voor overdag, opgeven kan tot 24 september.

Ook onze jeugdleden kunnen bij Santana padeltraining volgen bij trainer Ron Keesman. Deze lessen zijn geschikt voor alle jeugdleden en zullen gegeven worden op de woensdagmiddag.

  • 10 lessen (startdatum nieuw lessen reeks is nog niet bekend)
  • De 10 lessen zijn gratis indien je lid bent van de vereniging.
  • Er kunnen maximaal 6 jeugdspelers aan een lesuur deelnemen.
  • Een lesuur duurt 55 minuten.

De aanmelding van de jeugd lessen loopt via Arjan Bank, te bereiken via email ([email protected]) of telefoon op 06-54654086.

Voor overige vragen kan er contact opgenomen worden met de padelcommissie en/of de trainer ([email protected])
 
 
Informatie trainer
Mijn naam is Ron Keesman, ik ben 45 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Ik ben getrouwd met Iris en samen hebben we een tweeling Luuk en Sarah.
 
Al vanaf mijn 4e speel ik tennis en op m'n 6e mocht ik eindelijk lid worden van de tennisvereniging (ITL in Lelytad). Mijn hoogst behaalde speelsterkte is niveau 2 en sinds 2 jaar ben ik weer niveau 3 in enkel en dubbelspel geworden. Het plezier in tennis is altijd gebleven en dat komt mede doordat ik op steeds hoger niveau ging spelen. Mijn eigen spelniveau begint sinds enkele jaren steeds minder te worden, maar dat betekent niet dat ik minder plezier heb in tennis.
 
Ik heb in 2019/2020 tennisleraar-A diploma behaald en geef nu fulltime tennisles. Nu mijn eigen tennis op een wat lager pitje staat, wil ik mij bezighouden met het geven van tennislessen en padellessen. Ik vind het erg leuk om mensen (beter) te leren tennissen en padellen, om zo de spelvreugde te verhogen. Ik ben van mening, hoe beter je iets kan, hoe leuker het wordt.
 
Ook heb ik vorig jaar, de padelleraren opleiding bij de KNLTB gevolgd en het diploma behaald. Vanaf eind maart ga ik (op woensdag) padelles geven aan zowel de jeugd en volwassenen bij HTC Santana.
 
Padel heb ik ongeveer 5 jaar geleden voor het eerst gespeeld. Ik was er direct enthousiast over. Padel lijkt wel veel op tennis, maar als je verder wil komen in dit spel merk je dat er toch een andere manier van denken, een andere techniek en een andere tactiek nodig is. Het lijkt me leuk om jullie de fijne kneepjes van deze sport te leren. Tot ziens op de baan!
 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel