Informatie trainingen

Voor iedere beginner is het moeilijk om die kleine bal op de juiste wijze over het net te krijgen. Ook voor gevorderden kan het soms goed zijn om hun techniek weer eens aan te scherpen. In beide gevallen is het nemen van les dan aan te bevelen en Santana stelt jou daartoe in de gelegenheid!

Het hele jaar door wordt er les gegeven. Er zijn lessen voor beginners of gevorderden, in groepsverband, privéles of in de vorm van 'koffietennis'. Voor senioren start de voorjaarstraining in maart, de najaarstraining na de zomervakantie en de wintertraining na de herfstvakantie. Voor je jeugd is er zomertraining van maart tot en met oktober en na oktober start de wintertraining. Je kan je individueel of als groep opgeven. De trainer zorgt voor de indeling, waarbij zoveel mogelijk met de specifieke wensen en de speelsterkte rekening wordt gehouden. De kosten zijn afhankelijk van drie factoren: het aantal lessen, de groepsgrootte en de tijdsduur.

Bekijk wie onze trainers zijn. Kijk hier om te zien hoe je je kunt inschrijven voor training.

Koffietennis
Elke woensdagochtend is er koffietennis. Er wordt vaak eerst een uurtje 'ingespeeld' in partijvorm, gevolgd door drie kwartier les van Bas van Rijnsoever. Je kan er voor kiezen om deze ochtend te beginnen of af te sluiten met koffie/thee.