Tennistraining jeugd

Wil jij je opgeven voor jeugdtraining? Leuk! Dan kun je contact opnemen met Bas van Rijnsoever. Zijn contact gegevens vind je hieronder bij de trainers.

Trainers
Bas van Rijnsoever 06-10336930 e-mail
Rob Dekker 06-14371194 e-mail
Stefan de Lange 06-30864259 e-mail
Obe van der Klei 06-39778094 e-mail

Informatie training

Vanwege de redelijk grote verscheidenheid aan trainingen is het onmogelijk om een bepaald bedrag hier te vermelden. Dat kan slechts tot misverstanden leiden, wat niemand wil. Vandaar een uitleg over de werkwijze.

Om de meest actuele bedragen op te vragen, kun je contact opnemen met Berlinda Lochtenberg (0228-561101 of e-mail).

De factoren die van belang zijn voor de bepaling van het uiteindelijke trainingbedrag zijn:

* Frequentie:

  • 1 keer trainen
  • 2 keer trainen

* Locatie:

  • Buiten op het park van Santana (zomer en winter)
  • Stebohal Venhuizen (alleen winter)
  • De Sluis Hoogkarspel (alleen winter)

* Aantal weken:

  • Zomertraining 22 weken maart t/m oktober
  • Wintertraining 16 weken november t/m februari

De trainingskosten worden jaarlijks door het bestuur vastgesteld. Die kosten worden, middels subsidie vanuit de vereniging, relatief laag gehouden zodat zoveel als mogelijk jeugdleden hieraan mee kunnen doen.

Let wel
Om te trainen bij HTC Santana is het lidmaatschap verplicht met uitzondering van de KMA-actie. Bij de KMA-actie wordt er 1 bedrag betaald voor training/contributie. Voor meer uitleg over de actie klik hier

Tennis wintertraining jeugd

Inschrijving voor de wintertraining loopt tot 3 oktober en kan via de volgende link:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=05590A85-ED36-46DC-9A83-4C5F981EE12A

Indeling trainings groepen jeugd

Voordat een zomer- of wintersessie start vindt er een indeling plaats van alle jeugdleden die willen trainen: Dat gebeurt op basis van eerder genoemde aspecten en overige individuele wensen

Indeling wordt gedaan door de trainers van Santana. Bovendien worden er door de TC “Potentials” benoemd. Dat zijn kinderen die de mogelijkheid wordt geboden om een keer extra, op kosten van de vereniging, mee te trainen in een hogere groep.

Dat zijn kinderen die hebben bewezen dat er, meer dan gemiddelde, aanleg en gedrevenheid in zit om door te groeien naar een wedstrijdspeler.

Op die manier proberen we ook voor onze eerste teams aanvulling middels eigen opleiding te realiseren maar is ook de vervanging bij competitie teams gemakkelijker te realiseren.

Uiteraard is dat geen kwestie van moeten maar mogen… Als het kind geen extra training wil is dat natuurlijk ook prima en wordt dat gerespecteerd.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel