Clubapp


De KNLTB heeft een nieuwe app ontwikkeld die bedoeld is voor alle leden van een vereniging. Met deze app kun je een baan afhangen, een tennismaatje zoeken en je vindt hier het clubnieuws en de clubagenda. Je hebt een mail ontvangen met je wachtwoord en een link om de app te downloaden (kan ook terecht komen in je spam-map). Maar je kunt ook via de app zelf een wachtwoord aanmaken.

Baan afhangen
Je kunt via de app online een baan reserveren. Op dit moment kun je baan cc, 3 en 4 afhangen met de app. En je kunt ook padel baan 1 reserveren. Als je via de app deze baan hebt afgehangen, dien je wel voordat je gaat spelen op het afhangbord in de hal je reservering te bevestigen. 

Voorwaarden:
Minimaal 1 uur voor de starttijd en maximaal 10 dagen voor starttijd.
Minimaal 5 minuten voor aanvang bevestigen op het afhangbord.
Competitie, toernooien en training (banen worden daarvoor gereserveerd) gaan wel voor.

Na de reservering ontvang je een e-mail met een bevestiging en uitleg over het bevestigen op het touchscreen. 

Maatje zoeken 
Met de app kun je tennismaatjes zoeken van je eigen niveau en kun je diegene uitnodigen om een balletje mee te slaan. Je kunt aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent en welke voorkeuren voor een maatje je hebt (leeftijd, speelsterkte, beschikbaarheid, geslacht). Heb je zin om morgenavond te tennissen maar heb je nog geen maatje, geef het aan in de app zodat anderen weten dat je beschikbaar bent! 


Downloaden
Je kunt de app downloaden via de PlayStore (android) of de App Store (iOS/apple). Je kunt zoeken op KNLTB Clubapp. 
Of klik HIER voor android
Of klik HIER voor iOS