Website Beheer

Website Beheer

De websitecommissie is verantwoordelijk voor het beheer van deze website, zowel voor de informatie op de site als voor de techniek erachter. De commissie houdt het nieuws in de gaten en plaatst deze regelmatig op de site. Ideeën voor de site zijn altijd welkom. Neem hiervoor contact op met Nina, Laura of Jerry.

Ruud Bakker verzorgt de fotografie voor de vereniging. Hij is gek op mooie foto's en maakt deze met alle liefde voor Santana wanneer er activiteiten zijn. Heb je zelfgenomen foto's en wil je deze op deze site plaatsen, stuur dan een mailtje naar Ruud.

 

  Telefoonnummer E-mailadres
Nina Louter 0228-563370 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laura Vertelman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jerry van Leeuwen 06-27239311 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruud Bakker (fotografie) 06-55233727 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.