logo

Site onder constructie
Door problemen met de site, staat er helaas geen informatie meer op. Wij zijn hier mee bezig. Excuses voor het ongemak. Voor vragen kunt u mailen naar de Webmaster.

______________________________________________________________________________

Streekgoed Open toernooi
Yesss! Het nieuwe tennisseizoen staat op punt van losbarsten. Hoe fijn zou het zijn als jij goed beslagen ten ijs komt en de perfecte voorbereiding pakt in de vorm van deelname aan het Streekgoed Open 2019?!!

Het toernooi vindt dit jaar plaats van zaterdag 23 maart t/m zondag 31 maart bij HTC Santana te Hoogkarspel. Er zal gespeeld worden op Matchclay (gravel) en deelname is in vrijwel iedere categorie mogelijk (2 tot en met 7, 7-35+ en 8-20+).

Aangezien de voorjaarscompetitie aansluitend op ons toernooi van start gaat, is jouw deelname aan Streekgoed Open dé perfecte voorbereiding! Wacht dus niet langer en grijp die kans om opgewarmd aan het nieuwe tennisseizoen te beginnen. Inschrijven kan tot en met zondag 10 maart via www.toernooi.nl.

Groeten,
Mireille, Marije, Ilse, Martine, Kristel, Silvia en Annemiek
Toernooicommissie Santana

______________________________________________________________________________

Padel Open toernooi
Het is weer tijd voor een open Padel toernooi bij Santana! Dit vindt plaats in het finaleweekend van het Streekgoed Open (tennis), dus van 29 t/m 31 maart. Inschrijven kan via www.setteo.com.

padel

Wachtwoord vergeten