Competitie

Je kunt in het voorjaar, najaar en in de winter meedoen met een team aan de KNLTB competitie. Dit zijn vaak rond de 7 speeldagen, waarin je wedstrijden speelt tegen een andere vereniging in de omgeving.

Wintercompetitie 2021

Zin om ook in de winter competitie te spelen? Dat kan! Voor teams van verenigingen uit de provincie Noord-Holland wordt een gezamenlijke competitie georganiseerd in de periode november tot en met maart. Er wordt gespeeld in poules van acht teams, waarin een halve competitie wordt gespeeld. De competitie bestaat uit zeven speeldagen, waarbij gespeeld wordt om de 2 à 3 weken. In de bijlages kun je zien welke competitievormen aangeboden worden en de speeldata.

Wil je met je team meedoen, vul dan het inschrijformulier onderaan deze pagina in en zorg dat het voor zaterdag 18 september bij Sylvia Schipper ([email protected]) is.

 

Namens het bestuur een sportieve groet, Sylvia Schipper VCL HTC Santana

 

Najaarscompetitie 2021

Opgeven voor de najaarscompetitie van 2021 is helaas niet meer mogelijk.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als team zelf ballen aan te schaffen voor de competitie; dit dienen door de KNLTB goedgekeurde ballen te zijn. Via de vereniging schaffen we Wilson pro aan, kosten zijn €1,75 per bal. Per wedstrijd moet je minimaal 6 nieuwe ballen aanbieden, bij een competitiesoort met 4 enkelspelen zijn 12 nieuwe ballen nodig. In dubbelcompetities is het inspelen met 4 ballen vaak wel zo prettig. Daar ga ik dan ook van uit. Mocht je dit anders willen, geef het aan!

 

opgaveformulier (1).docx
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel