Competitie

INSCHRIJVEN TENNISCOMPETITIE VOORJAAR DOE JIJ MEE?

Het gaat nog winter worden. Toch kijken we vooruit naar het voorjaar van 2023 ens tarten we de voorbereidingen voor het nieuwe competitieseizoen alvast op.
Hartstikke leuk als jij met jou team (weer) meetdoet!

Elk team levert een wedstrijdleider

Om competitie te mogen organiseren is een VCL verplicht (eis van de KNLTB). Het bestuur heeft daarom besloten dat elk team dat competitie wil spelen, een wedstrijdleider levert. Deze wedstrijdleider is verantwoordelijk voor een goed verloop van de competitiedag en een juiste bezetting van de banen. De ervaring is dat het werk beperkt is, maar wel belangrijk kan zijn om de competitie in goede banen te leiden, vooral op drukbezette speeldagen.

De inzet van een wedstrijdleider kan waarschijnlijk beperkt blijven tot twee dagdelen waarop je zelf speelt. Het is dus bij opgave van het team noodzakelijk dat je een naam doorgeeft die deze taak op zich neemt. We kunnen anders je team helaas niet inschrijven.

Opgeven

Je kunt je team via het bijgaande opgaveformulier opgeven. Graag het formulier volledig ingevuld vóór 31 december 2022 naar mij mailen. Deelname bedraagt €55- per team.

Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie voorkeurstijden, maar het is niet altijd mogelijk omdat veel teams dezelfde voorkeurstijden hebben.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als team zelf ballen aan te schaffen voor de competitie; dit dienen door de KNLTB goedgekeurde ballen te zijn. Via de vereniging schaffen we Wilson pro aan, kosten zijn €1,75 per bal. Per wedstrijd moet je minimaal 6 nieuwe ballen aanbieden, bij een competitiesoort met 4 enkelspelen zijn 12 nieuwe ballen nodig. In dubbelcompetities is het inspelen met 4 ballen vaak wel zo prettig. Daar ga ik dan ook van uit. Mocht je dit anders willen, geef het aan!

Individuele opgave

Heb jij nog geen team? Geef je gerust individueel op. De vereniging vindt het belangrijk dat iedereen competitie kan spelen, ook nieuwe leden. Ik doe mijn best jou bij een team te voegen.

Aanbod

Het aanbod van de Voorjaarscompetitie bestaat altijd uit een landelijk aanbod aangevuld met een aantal regionale soorten. Door jaarlijks een overzicht per provincie te maken, werd dit door clubs geïnterpreteerd als regionaal aanbod. Om deze interpretatie weg te nemen is er dit jaar voor gekozen om het landelijk aanbod en het regionale aanbod in twee aparte overzichten te zetten.

Het uitgangspunt bij het indelen van de competities is het streven de reisafstanden zo klein mogelijk te houden. Ook bij het indelen van de Voorjaarscompetitie blijft de KNLTB zich focussen om zo dichtbij mogelijk in te delen.

Namens het bestuur een sportieve groet,

Sylvia Schipper
VCL HTC Santana

opgaveformulier2023.docx opgaveformulier individueel 23.docx
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Adres

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel

KVK-nummer

40624037