Padeltraining

Je kunt ook padel trainingen volgen bij Santana. Zowel beginners als gevorderden.
 
Je kunt je aanmelden door dit formulier in te vullen. Dit kan tot 26 juni 2021 en er zijn geen lessen in de zomervakantie!
 
Deze lessen zijn geschikt voor beginners, gevorderden en wedstrijdspelers en zullen gegeven worden op de woensdagen. Een mooie mogelijkheid om de techniek weer een beetje aan te scherpen.
 
Senioren
Voor de senioren is onderstaand aanbod van toepassing:
  • 10 lessen startende eind juni
  • De kosten betreffen voor 10 lessen € 400. Dit bedrag wordt gedeeld door het aantal spelers in de groep (bij 4 spelers is dit € 100 per persoon oftewel € 10 per les).
  • Er kunnen maximaal 4 volwassenen aan een lesuur deelnemen.
  • Een lesuur duurt 55 minuten.

Inschrijven kan via dit formulier.

Vragen? Stuur een mail naar Ron Keesman.

Informatie trainer
Mijn naam is Ron Keesman, ik ben 45 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Ik ben getrouwd met Iris en samen hebben we een tweeling (Luuk en Sarah) van 5 jaar oud.
 
Al vanaf mijn 4e speel ik tennis en op m'n 6e mocht ik eindelijk lid worden van de tennisvereniging (ITL in Lelytad). Mijn hoogst behaalde speelsterkte is niveau 2 en sinds 2 jaar ben ik weer niveau 3 in enkel en dubbelspel geworden. Het plezier in tennis is altijd gebleven en dat komt mede doordat ik op steeds hoger niveau ging spelen. Mijn eigen spelniveau begint sinds enkele jaren steeds minder te worden, maar dat betekent niet dat ik minder plezier heb in tennis.
 
Ik heb in 2019/2020 tennisleraar-A diploma behaald en geef nu fulltime tennisles. Nu mijn eigen tennis op een wat lager pitje staat, wil ik mij bezighouden met het geven van tennislessen en padellessen. Ik vind het erg leuk om mensen (beter) te leren tennissen en padellen, om zo de spelvreugde te verhogen. Ik ben van mening, hoe beter je iets kan, hoe leuker het wordt.
 
Ook heb ik vorig jaar, de padelleraren opleiding bij de KNLTB gevolgd en het diploma behaald. Vanaf eind maart ga ik (op woensdag) padelles geven aan zowel de jeugd en volwassenen bij HTC Santana.
 
Padel heb ik ongeveer 5 jaar geleden voor het eerst gespeeld. Ik was er direct enthousiast over. Padel lijkt wel veel op tennis, maar als je verder wil komen in dit spel merk je dat er toch een andere manier van denken, een andere techniek en een andere tactiek nodig is. Het lijkt me leuk om jullie de fijne kneepjes van deze sport te leren. Tot ziens op de baan!
 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel