Padeltraining

 

Santana biedt haar leden ook padel trainingen aan.

Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en worden aangeboden op de woensdagavond en daarnaast op donderdag en vrijdag de gehele dag. Een mooie mogelijkheid om de techniek en tactiek weer een beetje aan te scherpen.

We zijn blij dat we 2 enthousiaste trainers hebben gevonden die jullie de fijne kneepjes van het padellen kunnen bijbrengen. De padel trainers zijn Colette Keesman en Thomas Preitschopf. Beide spelen ze ook padel bij onze vereniging op een zeer verdienstelijk niveau.

Colette is beschikbaar op de gehele donderdag en zal zich met name richten op de beginners bij de volwassenen en daarnaast de jeugd. Thomas is beschikbaar op woensdagavond en vrijdag de gehele dag voor alle niveaus (incl. jeugd).

Voor de volwassenen is onderstaand aanbod van toepassing:

 

• 17 lessen startende in de week van 13 september 2022 (week na Time4You Open Padel toernooi).

• De kosten van een lesuur betreft 46 Euro. Dit bedrag wordt gedeeld door het aantal spelers in de groep.

• Er kunnen maximaal 4 volwassenen aan een lesuur deelnemen.

• Een lesuur duurt 55 minuten.

 

De aanmelding voor volwassenen verloopt via dit inschrijfformulier. Aanmelden kan t/m 23 augustus 2022. Een aanmelding betekend overigens niet gelijk dat je geplaatst bent, dit is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de cursisten en de trainers (niet iedereen kan op hetzelfde tijdstip lessen).

De aanmelding van de jeugd lessen loopt via Colette Keesman, te bereiken via email ([email protected]) of telefoon op 06-37387092.

 

Thomas Preitschopf – [email protected] (06-28517308)

Colette Keesman – [email protected] (06-37387092)

 

 

Kennismaken met de trainers:

Beste leden van Santana, Mijn naam is Thomas Preitschopf en ben enorm trots dat ik vanaf heden de nieuwe padeltrainer bij Santana mag zijn. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Hoogkarspel. Vier jaar geleden ben ik vanuit mijn passie voor team- en balsport begonnen met padel. Na het behalen van mijn KNLTB padel-trainingslicentie geef ik al anderhalf jaar training in Wervershoof en Amsterdam. Het tactische aspect, de snelheid en dynamiek van het padelspel spreekt mij enorm aan.

Wat ik als padeltrainer aan de club en leden biedt is een jonge enthousiaste trainer die vernieuwende en uitdagende trainingen verzorgd voor elk niveau. Daarnaast is mijn ambitie dat de lessen als leerzaam en plezierig worden ervaren. Mijn uiteindelijke doel is dat iedereen het padel-virus te pakken krijgt.

Hopelijk zien we elkaar snel op de baan!

 

Thomas Preitschopf

 

 

Mijn naam is Colette Keesman, ben 43 jaar en moeder van Sabine en Daan. Ik ben geboren in Lelystad en opgegroeid op de tennisbaan.

Vanaf mijn 5e speel ik tennis, op mijn 14e werd ik categorie 3 speelster, ben een paar jaar 2 geweest, heb onder andere getraind bij jong oranje en een aantal keer meegedaan met de Nederlandse Kampioenschappen. Bij padel ligt er hopelijk nog een lange weg voor me. In 2015 heb ik voor het eerst gepadeld in Lelystad en een toernooi gespeeld in Zeewolde. Ik zag het spel als tennis voor luie mensen, waar ik nu ontzettend van teruggekomen ben. Padel is een dynamisch spel dat raakvlakken heeft met tennis, squash, volleybal en badminton. Het is een schaakwedstrijd met vaak lange en uitputtende rally’s. Ik speel nu ruim twee jaar fanatiek wedstrijden en heb afgelopen maart voor het eerst meegedaan met de NK in Zwolle. Er valt nog zoveel te leren en daardoor wordt het steeds leuker. Ze zeggen niet voor niks: padel is een gezonde verslaving…

Naast het padellen geef ik lichamelijke opvoeding en wiskunde op het Tabor college in Hoorn. Het lijkt mij superleuk om mijn passie met jullie delen op de banen van HTC Santana. Van basisbegrippen tot de gevorderde tactiek. Heb je vragen, opmerkingen of leuke ideeën na het lezen van deze tekst of tijdens de trainingen? Vertel het mij, ik sta voor alles open…

Tot op de baan,

Colette

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel

KVK-nummer

40624037