Padeltraining

Santana biedt haar leden ook padel trainingen aan. 

Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en worden aangeboden op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Een mooie mogelijkheid om de techniek en tactiek weer een beetje aan te scherpen. 

We zijn blij met onze twee enthousiaste trainers die jullie de fijne kneepjes van het padellen kunnen bijbrengen. De padeltrainers zijn Colette Keesman en Thomas Preitschopf. Beide spelen ook padel bij onze vereniging op een zeer verdienstelijk niveau. 

Thomas is beschikbaar op de maandag en de woensdag. Colette is beschikbaar op de donderdag en de vrijdag. 

Voor de volwassenen is onderstaand aanbod van toepassing: • 10 lessen startende in de week van 20 februari 2023. 

• De kosten van een lesuur betreft 48 euro. Dit bedrag wordt gedeeld door het aantal spelers in de groep. 

• Er kunnen maximaal 4 volwassenen aan een lesuur deelnemen. 

• Een lesuur duurt 55 minuten. 

De aanmelding voor volwassenen verloopt via dit inschrijfformulier. Aanmelden kan t/m 17 februari 2023. Een aanmelding betekend overigens niet gelijk dat je geplaatst bent, dit is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de cursisten en de trainers (niet iedereen kan op hetzelfde tijdstip lessen). 

De aanmelding van de jeugdlessen verloopt via Colette Keesman, te bereiken via email ([email protected]) of telefoon op 06-37387092.  

Kennismaken met de trainers: 

Beste leden van Santana, mijn naam is Thomas Preitschopf en ben enorm trots dat ik vanaf heden de nieuwe padeltrainer bij Santana mag zijn. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Hoogkarspel. Vier jaar geleden ben ik vanuit mijn passie voor team- en balsport begonnen met padel. Na het behalen van mijn KNLTB padel-trainingslicentie geef ik al anderhalf jaar training in Hoogkarspel en Amsterdam. Het tactische aspect, de snelheid en dynamiek van het padelspel spreekt mij enorm aan. 

Wat ik als padeltrainer aan de club en leden biedt is een jonge enthousiaste trainer die vernieuwende en uitdagende trainingen verzorgd voor elk niveau. Daarnaast is mijn ambitie dat de lessen als leerzaam en plezierig worden ervaren. Mijn uiteindelijke doel is dat iedereen het padel-virus te pakken krijgt. 

Hopelijk zien we elkaar snel op de baan! 

Thomas Preitschopf – [email protected] (06-28517308) 

 

 

 

Colette Keesman is 43 jaar en moeder van twee sportieve tieners. Ze is geboren met een tennisracket in haar handen, maar sinds 2020 volledig overgestapt naar padel. Als docente lichamelijke opvoeding heeft zij al 22 jaar lesgeefervaring en met haar diploma van de padelopleiding van de KNLTB is zij volledig bevoegd om padelles te geven. 

Colette speelt zelf veel toernooien door het hele land en vindt het erg leuk om haar passie voor padel met andere mensen te delen. Padel is een dynamisch spelletje dat raakvlakken heeft met heel veel andere sporten. Het is een schaakwedstrijd met vaak lange en uitputtende rally’s. Er valt nog zoveel te leren en daardoor wordt het steeds leuker. Padel is haar gezonde verslaving. 

Colette Keesman – [email protected] (06-37387092) 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel

KVK-nummer

40624037