Toernooien bij Santana

Santana organiseert 2 open toernooien en daarnaast clubtoernooien. Hieronder zie je meer informatie over onze toernooien. De toernooien staan op chronologische volgorde, dus het meest aanstaande toernooi staat bovenaan:

Clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen wordt er gestreden om de titel "clubkampioen". De clubkampioenschappen zijn alleen voor de senioren. Alleen leden van Santana kunnen hieraan mee doen.

De clubkampioenschappen worden dit jaar (2021) op 22 augustus gespeeld.

Streker Tegelhuis dubbeltoernooi (11 t/m 17 september 2021)

Het Streker Tegelhuis dubbeltoernooi wordt elk jaar in september gespeeld. Dit is een open toernooi, dus zowel leden als niet-leden kunnen meedoen. Er wordt alleen dubbelspel gespeeld (herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel) in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in de 17+ en 35+. Het toernooi wordt in poules ingedeeld, zodat je zeker weet dat je meer dan een partij zult spelen.

Dit jaar (2021) wordt het toernooi gespeeld van 11 t/m 17 september. De finale wordt vrijdagavond 17 september gespeeld. Inschrijven bedraagt €9,00 en kan via deze website: mijnknltb.toernooi.nl. Inschrijving sluit 4 september om 23:59.

Streekgoed Open

Het Streekgoed Open toernooi is ons eerste toernooi van het jaar. Het is een open toernooi dus iedereen mag meedoen (categorie 2 tot en met 7, 7-35+ en 8-20+). Normaal gesproken wordt het vlak voor de voorjaarscompetitie gehouden, dus de ideale voorbereiding! Het toernooi heeft in 2021 al plaatsgevonden. Er zal hier meer info over een volgende editie verschijnen wanneer er meer bekend is.

Invitatietoernooi

Nodig je vrienden, familie of collega's uit om samen met jou aan het invitatietoernooi deel te nemen. Het toernooi heeft in 2021 al plaatsgevonden. Er zal hier meer info over een volgende editie verschijnen wanneer er meer bekend is.

Kijk ook eens bij de padeltoernooien.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel