Toernooien bij Santana

Santana organiseert 2 open toernooien en daarnaast gezelligheidstoernooien. Hieronder zie je meer informatie over onze toernooien. De toernooien staan op chronologische volgorde, dus het meest aanstaande toernooi staat bovenaan:

 

Santaantje, Goes to tropical Beach

 

Van 17 t/m 23 juli organiseren wij ons toernooi : Het Santaantje, goes to tropical beach. Dit is ons open jeugd toernooi t/m 17 jaar. Schrijf je in voor 3 juli op : Santaantje op toernooi.nl

 

Streker Tegelhuis dubbeltoernooi

Het Streker Tegelhuis dubbeltoernooi wordt elk jaar in september gespeeld. Dit is een open toernooi, dus zowel leden als niet-leden kunnen meedoen. Er wordt alleen dubbelspel gespeeld (herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel) in de categorie├źn 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in de 17+ en 35+. Het toernooi wordt in poules ingedeeld, zodat je zeker weet dat je meer dan een partij zult spelen.

 

Streekgoed Open

Het Streekgoed Open toernooi is ons eerste toernooi van het jaar. Het is een open toernooi dus iedereen mag meedoen (categorie 2 tot en met 7, 7-35+ en 8-20+). Normaal gesproken wordt het vlak voor de voorjaarscompetitie gehouden, dus de ideale voorbereiding! Houdt de nieuwsbrief en je mail in de gaten voor meer info.

 

Invitatietoernooi

Nodig je vrienden, familie of collega's uit om samen met jou aan het invitatietoernooi deel te nemen. Houdt de nieuwsbrief en je mail in de gaten voor meer info.

Kijk ook eens bij de padeltoernooien.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Adres

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel

KVK-nummer

40624037