Evenementen bij Santana

Op deze pagina vind je informatie over de padel evenementen die bij Santana worden georganiseerd.

Time4you Padel Open (10 t/m 12 september 2021)

Het Time4You Padel Open heeft een rating van P100 en kan gespeeld worden in de categorieën HD of DD A(1/2/3), B(4/5), C(6/7) of D gemixt (open). Je kan je maximaal voor 1 categorie inschrijven.

Het Time4you open padeltoernooi wordt gespeeld van vrijdagavond 10 t/m zondag 12 september. Inschrijven bedraagt €12,50 en kan via deze website: mijnknltb.toernooi.nl. Inschrijving sluit 5 september 23:59.

Racketavond
Vanaf vrijdag 16 juli is het weer zover! Tijd voor racketavond. Kom een potje tennissen, padellen of touchtennissen! Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden. Kom alleen of kom met je maatjes, alles kan! Vrijdag 3 september is voorlopig i.v.m. de competitie de laatste keer. Op 5 november starten we weer met racketavond voor tennis en padel.
 
Hoe ziet de avond eruit?
  • De kantine is open vanaf 19.00 uur
  • De eerste ronde begint om 19.30 uur
  • Er zijn 3 rondes, die elk 50 minuten duren
  • Het is mogelijk om iedere ronde in of uit te stappen
Dus.. 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 = 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚𝐧𝐚 𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝! Sportief en gezellig het weekend in! 
Laddercompetitie

De laddercompetitie is een interne dubbelcompetitie voor alle leden, voor zowel tennis als padel.

Hoe werkt het?

De Club Ladder is een wedstrijdvorm waarin spelers elkaar uitdagen voor een wedstrijd en daarbij steeds ‘hoger op de ladder’ komen. Je geeft je met een maatje op en gaat dus wedstrijden spelen tegen andere koppels. 

Leuk voor beginners én gevorderden! 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via 'mijn club'. Dit vind je bovenaan onze website of in onze clubapp.

Open toernooi

Elk voorjaar, tijdens ons Streekgoed Open tennis toernooi, wordt er ook een open padel toernooi georganiseerd. Het wordt gespeeld in één weekend. 

En ook tijdens het Streker Tegelhuis tennis toernooi, in het najaar, wordt er een open padel toernooi gespeeld. 

Clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen wordt er gestreden om de titel "clubkampioen". De clubkampioenschappen zijn alleen voor de senioren. Alleen leden van Santana kunnen hieraan mee doen.

Invitatietoernooi Tennis + Padel

Het invitatietoernooi vond in 2021 plaats op zaterdag 3 juli. Je speelt tijdens het invitatietoernooi ongeveer 3 partijtjes met je kennis.

Meer

Voor overige toernooien kun je de agenda op de home van onze site in de gaten houden. Ook hebben we een "Padel spelers" Whatsapp groep. Je kunt je hiervoor aanmelden via de padel mail.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel