Tennistraining

Voor iedere beginner is het moeilijk om die kleine bal op de juiste wijze over het net te krijgen. Ook voor gevorderden kan het soms goed zijn om hun techniek weer eens aan te scherpen. In beide gevallen is het nemen van les dan aan te bevelen en Santana stelt jou daartoe in de gelegenheid!

Het hele jaar door wordt er les gegeven. Er zijn lessen voor beginners of gevorderden, in groepsverband, privéles of in de vorm van 'koffietennis'. Voor senioren start de voorjaarstraining in maart, de najaarstraining na de zomervakantie en de wintertraining na de herfstvakantie. Voor de jeugd is er zomertraining van maart tot en met oktober en na oktober start de wintertraining. Je kan je individueel of als groep opgeven. De trainer zorgt voor de indeling, waarbij zoveel mogelijk met de specifieke wensen en de speelsterkte rekening wordt gehouden. De kosten zijn afhankelijk van drie factoren: het aantal lessen, de groepsgrootte en de tijdsduur.

Aanmelden

U kunt zich opgeven voor training door dit formulier in te vullen. Een van de trainers neemt vervolgens contact met u op.

U kunt ook zelf contact opnemen met de trainers voor meer informatie of om u in te schrijven. In dit geval wordt u vriendelijk verzocht om uw telefoonnummer te vermelden.

Koffietennis

U kunt zich voor koffietennis op woensdagochtend inschrijven bij Bas van Rijnsoever. Dit kan ook via dit formulier, u kunt bij de omschrijving invullen dat het koffietennis betreft, of u kunt contact met Bas opnemen.

Trainers
Bas van Rijnsoever 06-10336930 e-mail
Rob Dekker 06-14371194 e-mail
Obe van der Klei 06-39778094 e-mail

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Adres

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel

KVK-nummer

40624037