Kantinedienst

Ieder lid dat op 31 december 2022 18 jaar of ouder is (tot 75 jaar), is verplicht om 2x 4 uur aan kantinediensten of vrijwilligersdiensten te draaien. Dit zorgt ervoor dat de consumptieprijzen laag gehouden kunnen worden en de vereniging toch voldoende inkomsten genereert uit de kantineomzet. De verplichte kantinediensten kunnen het hele jaar door gedraaid worden op de aangegeven data in het kantinerooster. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens open toernooien, clubkampioenschappen, competitiedagen en/of andere evenementen.

Het kantinedienst rooster vind je hier. Hier kun je je ook aanmelden.

Opgave

Invullen kantinediensten, dienen voor 1 maart van het lopend jaar ingevuld te zijn. Ieder lid tussen 18 en 75 jaar, die geen vrijwilligerswerk voor de vereniging doet dient dan zijn / haar kantinediensten te hebben ingevuld. Dit kan  doen via de KNLTB clubapp op de Santana site. www.htcsantana.nl/kantinedienst

Tegen vergoeding

Indien je aan de bardienstverplichting hebt voldaan en je het leuk vind om extra bardiensten tegen een vergoeding van zes euro per uur te draaien, meld je dan aan via het e-mailadres van de kantinedienstcommissie.

Graag bij de aanmelding aangeven welke dagen je vaak beschikbaar bent. Er is nog niet bekend voor welke dagen je ingezet kan worden.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Adres

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel

KVK-nummer

40624037