Kantinedienst

Ieder lid dat op 31 december 2020 18 jaar of ouder is (tot 75 jaar), is verplicht om 12 uur aan kantinediensten of vrijwilligersdiensten te draaien. Dit zorgt ervoor dat de consumptieprijzen laag gehouden kunnen worden en de vereniging toch voldoende inkomsten genereert uit de kantineomzet. De verplichte kantinediensten kunnen het hele jaar door gedraaid worden op de aangegeven data in het kantinerooster. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens open toernooien, clubkampioenschappen, competitiedagen en/of andere evenementen.

Het kantinedienst rooster vind je hier. Hier kun je je ook aanmelden.

Opgave

Elk jaar rond december/januari kun je je opgeven voor de kantinedienst van het aankomende jaar. Je krijgt hier een uitnodiging voor via de mail en het komt op de website te staan.

Ongeveer één week voor je dienst ontvang je een herinneringsmail.

Sleutel

Ben jij de eerste van de dag die start met de kantinedienst, dus open jij de kantine? Haal dan de sleutel op bij Fam. Hilgers, Lobeliastraat 78. Op dit adres kan de sleutel ook weer ingeleverd worden aan het eind van de dag.

Geen kantinedienst?

Je kunt er voor kiezen om jouw kantinediensten af te kopen. Dit kost € 75,00 per jaar. Je kunt dit aangeven wanneer je je inschrijft als nieuw lid. Als je al lid bent, kun je dit aangeven wanneer je de uitnodiging ontvangt om je voor het nieuwe jaar op te geven voor kantinediensten. Dit doe je door een e-mail te sturen naar de kantinedienstcommissie. Wil je hiervan gebruik maken, dien je dit wel voor 15 februari geregeld te hebben. 

Als je een vrijwilligerstaak uitvoert bij de vereniging hoef je geen kantinedienst te draaien. Voor meer informatie over vrijwilligerstaken, kun je een mail sturen naar de ledenadministratie.

Tegen vergoeding

Indien je aan de bardienstverplichting hebt voldaan en je het leuk vind om extra bardiensten tegen een vergoeding van zes euro per uur te draaien, meld je dan aan via het e-mailadres van de kantinedienstcommissie.

Graag bij de aanmelding aangeven welke dagen je vaak beschikbaar bent. Er is nog niet bekend voor welke dagen je ingezet kan worden.

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Address

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel