Evenementen jeugd

Er zijn het hele jaar door leuke activiteiten te doen bij Santana voor de jeugd. Als er meer informatie is over een evenement, krijg je een mail van de jeugdcommissie.

KMA-actie (kennismakingsactie)

Elk jaar is er voor kinderen van 5 tot 7 jaar een mogelijkheid om bij HTC Santana in Hoogkarspel kennis te komen maken met tennis. De kennismakingsactie betreft 16 lessen van 40 minuten van een echte tennisleraar, voor 55 euro. Inclusief een tennisracket in bruikleen. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag en beginnen rond de herfstvakantie. Voor meer informatie en aanmelden kan er in september een mail gestuurd worden aan [email protected]

Santaantje

Santaantje is een open jeugdtoernooi dat bij Santana wordt gehouden. Iedereen die op tennis zit en niet ouder is dan 14 jaar mag hieraan meedoen. Het bestaat al meer dan 40 jaar en is heel populair in deze regio! Dat komt omdat er veel meer wordt gedaan dan alleen tennissen. Er zijn de hele week super veel leuke activiteiten! Denk aan een waterglijbaan, een hoofdactiviteit, een clinic en nog veel meer.

Santaantje wordt altijd gespeeld in de eerste week van de zomervakantie. De finaledag is op zaterdag. 

 

Clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen wordt er gestreden om de titel "clubkampioen". De clubkampioenschappen zijn voor zowel de senioren als de jeugd. Alleen leden van Santana kunnen hieraan mee doen.

Paastoernooi

Rond Pasen wordt het paastoernooi gespeeld. Er worden wat leuke wedstrijdjes gespeeld en natuurlijk worden er ook paaseieren gezocht (en gegeten)!

Junior/senior

Elk jaar wordt in het najaar/winter het junior/senior toernooi gehouden. Elke junior speelt dan samen met een senior. Dus bijvoorbeeld met je vader, moeder, opa, oma, buurman, tanteā€¦ Heel leuk dus!

Oliebollentoernooi

In de kerstvakantie vindt elk jaar het oliebollentoernooi plaats. Lekker tennissen/padellen met elkaar en... oliebollen eten!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 562 346

Adres

Anjerstraat 18A
1616 XG Hoogkarspel

KVK-nummer

40624037